• Jouw rijles

Zo ziet jouw rijles er bij Zybeau uit


Laten we even net doen of je je al hebt ingeschreven bij onze autorijschool. Je hebt ons gebeld of het formulier op deze website ingevuld en we hebben daarna contact met je opgenomen. Je eerste rijles staat ingepland. We komen voorrijden op de afgesproken plek en tijd. Jij stapt in …. en dan?

Goede voorbereiding is het halve werk


Er ging nog iets aan die les vooraf. Via de leerling-app hebben we aan jou doorgegeven welke onderwerpen we in de les gaan behandelen. We hebben je verteld welke pagina’s je in het praktijkboek moest doornemen en welke online instructievideo’s je moest bekijken op onze website.

Je kruipt dus goed voorbereid achter het stuur. Aan het begin van de les nemen we alles nog even kort door en bekijken we als dat nodig is de instructievideo’s op een tablet. Daarna mag je de theorie in de praktijk brengen. Ben je niet goed genoeg voorbereid, dan moeten we in de les extra tijd besteden aan de theorie. Dat is zonde, want zo houd je minder tijd over om echt te oefenen. 

7C0B5000

Volgende les inplannen


Aan het einde van je rijles kunnen we al direct de volgende rijles afspreken. Maar dit mag je ook later zelf doen via de leerling-app. Je kunt hierin 3 weken vooruitplannen. Als je via de app een les hebt ingepland, krijg je altijd van ons een bevestiging per e-mail.