• LEERLING APP

Actuele rijlesinformatie op je smartphone


Start je bij Zybeau met je rijopleiding, dan krijg je een persoonlijke inlogcode voor onze speciale leerling-app. In deze app heb je altijd de meest actuele informatie over jouw rijlessen bij de hand.

Via de app hoor je van ons welke online instructievideo’s en welke lesstof uit het praktijkboek je voor iedere les moet voorbereiden.

Verder vind je in de app een overzicht van alle gemaakte afspraken: van je allereerste rijles tot je praktijkexamen. En ook nieuwe afspraken zijn zo gemaakt en toegevoegd aan de planning. Je kunt tot 3 weken vooruit je rijlessen inplannen.

De leerling-app is ook de plek waarin je van ons na elke rijles feedback krijgt voor je volgende rijles. Je kunt hier onze opmerkingen per les altijd terugvinden. Het geeft je een goed inzicht in de vooruitgang die je van les tot les boekt. Iets wat ook prettig is om af en toe met je ouders te delen.

Tot slot zie je in de app hoeveel rijlessen je hebt gehad en hoeveel je er nog tegoed hebt binnen het pakket dat je hebt gekozen.

Ga naar de leerling-app